3 gode idéer til cupcake pynt

Oprettet d.

Brug en tyl

Med en tyl kan du påføre din frosting, så den både er smuk og elegant. En tyl gør det dertil også nemmere at styre frostingen, og du vil bedre kunne lave mange cupcakes, der ikke ser alt for forskellige ud. Du kan vælge tyller i forskellige størrelser og forme, alt efter hvordan din kage skal dekoreres, og der findes fx både runde og stjerneformede tyller samt tyller med blomstrede eller andre mere specielle mønstre. I udvalget hos Hellebergs vil du kunne finde tyller og sprøjteposer til ethvert formål.

 

Vælg flotte forme

En cupcakeform behøver ikke være kedelig og enkel, og du kan vælge lige præcis den form, du synes er flottest eller sjovest, eller du kan vælge netop den som passer bedst til temaet på din fest. Gør dine cupcakes personlige og vælg muffinsforme med din yndlingsfarve eller med det motiv, du allerbedst kan lide. Hos Hellebergs finder du et stort udvalg af cupcakeforme både i enkle og festlige farver, med prikker eller striber samt en masse forskellige med populære motiver af børnenes yndlingsfigurer. Vælg en farverig form og lad det blive en del af cupcakens dekoration og festlige udtryk. Du finder forme inden for en lang række temaer, herunder alt fra jul og påske til pirater og prinsesser.

 

Pynt med sprinkles

Når du laver cupcakes er der ingen tvivl om, at du bestemt ikke behøver at gå ned på pynt og flotte dekorationer. Med cupcakes er der gået en trend i den lille kages visuelle eksplosion af pynt, farver og personligt udtryk. Pynt dine cupcakes med sprinkles, der findes i utal af former, farver og figurer, og du kan finde sprinkles med alt fra snefnug og blomster til babyfødder og enhjørningehorn. Sprinkles er flotte og dekorative og en nem måde at give cupcakes den sidste fine pynt på toppen. De fås i mange forskellige farver og størrelser, så du kan helt sikkert finde noget, der vil passe sammen med dine udvalgte forme og til resten af festens tema. Mangler du en sjov aktivitet sammen med børnene, vil du nemt kunne få børnene med til den sidste del af dekorationen med sprinkles, hvilket de uden tvivl vil synes er underholdende.