3 gode råd til at pifte dit bagværk op

Oprettet d.

Kagebilleder

En måde, du kan sætte dit helt eget præg på dit bagværk, er ved at bruge kagebilleder. Personliggør kagen med dit yndlingsmotiv eller måske med et sukkerprint af fødselaren. Du kan vælge mellem en lang række af populære billeder med kendte børnemotiver, eller du kan vælge frit fra dit eget arkiv og sende det på mail sammen med din bestilling.  

Billederne printes i enten sukker- eller vaffelpapir, der er fuldt spiseligt med fødevarefarver og vaniljesmag, så de også fungerer som en lækker pynt på toppen af kagen. Motiverne fås også i forskellige størrelser, så der er både pynt at finde til cupcakes og lagkager.

Hvad end du bestiller et sukkerbillede fra vores sortiment, eller om du vælger at bruge dit eget foto, sender vi det til dig som en pakke, så du alene skal koncentrere dig om at få bagt den helt rigtige kage. Du modtager det færdige print på din private adresse helt klar til at sætte oven på din hjemmebagte kage.

 

Sukkerblonder

Lav selv smukke og elegante sukkerblonder med blondemåtter. Pift dit bagværk op og gør din kage romantisk og smuk med flot pynt af sukkerblonder. Sukkerblonder bruges specielt ofte som pynt på bryllupskager, da blonden giver et flot og romantisk udtryk, og man kan endda forsøge at matche blonden med brudens kjole. Da sukkerblonderne er så nemme at have med at gøre, og da materialet er nemt både at skære eller klippe til, kan det også sagtens bruge som pynt på både cupcakes, cookies og andre kager. Hos Hellebergs har vi et stort udvalg af Blondemåtter fra både Pavoni og andre mærker, så du vil helt sikkert kunne finde noget, der vil falde i din smag.

 

Airbrush

Er du mere til en sjovere og mere legende dekoration af dit bagværk, og dur du ikke til små detaljer? Så er airbrush det helt rigtige for dig. Ved at sprøjtemale dine kager får du en flot og sjov dekoration samt en skarp finish. Vælger du at bruge en airbrush til at pifte dit bagværk op, vil du have mulighed for at lave vilde farvekombinationer, og du kan gøre din kage endnu federe, flottere og mere personlig.