Vælg Kvalitetschokolade og få det bedste resultat

Oprettet d.

Vælg Kvalitetschokolade og få det bedste resultat
Vælg Kvalitetschokolade og få det bedste resultat

Kvalitetschokolade indeholder kun sit eget fedstof

 

Kvalitetschokolade indeholder som regel kun kakaosmør, hvorfor det er vigtigt, at du sikrer dig at chokoladen ikke indeholder ”fremmed fedt” som vegetabilsk fedt, kokosfedt eller lignende. Netop dette er den bedste markør for chokoladens kvalitet, og sikrer du dig dette, får du det bedste resultat og den reneste kvalitetschokolade. Det er derfor en utrolig nem, men utrolig vigtig, regel at gå efter, når man er på jagt efter chokolade, der skal bruges til bagning. Hos Hellebergs har vi et stort udvalg af kvalitetschokolade med smagsvarianter der strækker sig fra hvid og blond til mælk og meget mørk.

 

Se vores udvalg af kvalitetschokolade og chokoladeforme her:

 

Flot udvalg af kvalitetschokolade fra franske Valhrona
Lækker chokolade fra Belgiske Callebaut
https://hellebergskager.dk/shop/36-chokoladeforme/

 

Få en bedre smagsoplevelse

Som så mange andre ting går også kvalitet og smag hånd i hånd, når det kommer til chokolade. Der er stor forskel på smagen i chokolade, og det kan derfor godt betale sig at vælge en chokolade i bedre kvalitet for også at opnå den bedste smag. Med mærker som Valhrona og Callebaut har vi hos Hellebergs et stort udvalg af kvalitetschokolade, der både kan bruges til bagning og som et sødt tilbehør til eftermiddags- eller aftenkaffen. Chokolade fra den franske producent Valhrona er både Fairtrade certificeret og økologisk, to ting der også ofte peger på god kvalitetschokolade. Chokolade fra den belgiske producent Callebaut er fantastisk til både dekoration, overtræk og til at lave hjemmelavede støbte chokolader af. Ligegyldigt hvad du bruger disse kvalitetschokolader til, vil du opnå en fantastisk smagsoplevelse, der ikke er til at glemme.

 

Kvalitetschokolade har bedre smelteevne

Kvaliteten af chokoladen er i mange tilfælde altafgørende for, om chokoladen smelter, som den skal. Det er langt nemmere at lave et tyndt overtræk, som naturligvis er det, man går efter, hvis kvaliteten på chokoladen er høj. Chokolade af ringere kvalitet vil i højere grad give overflader med lyse eller grå pletter eller et lag, der enten er grynet eller smelter i fingrene.

Med kvalitetschokolade vil du have lettere ved at følge opskrifter, der indeholder smeltevejledninger, du vil opleve at kunne bruge temperaturen på chokoladen som en god markør, og du vil uden problemer opnå et flot resultat med en blank overflade og et godt sprødt knæk.