Tips og tricks

  1. 3 gode idéer til cupcake pynt

    Oprettet d.

    Brug en tyl Med en tyl kan du påføre din frosting, så den både er smuk og elegant. En tyl gør det dertil også nemmere at styre frostingen, og du vil bedre kunne lave mange cupcakes, der...
  2. 3 gode råd til at pifte dit bagværk op

    Oprettet d.

    Kagebilleder En måde, du kan sætte dit helt eget præg på dit bagværk, er ved at bruge kagebilleder. Personliggør kagen med dit yndlingsmotiv eller måske med et sukkerprint af...
  3. Bagning med børn

    Bagning med børn

    Oprettet d.

    Fokus på pynt og dekoration     Gør bagningen så sjov som muligt for børnene og sæt god tid af til at pynte og dekorere kagerne til sidst. Sørg derfor for at have...
  4. Sådan udnytter du vaniljestangen fuldt ud

    Oprettet d.

    Vaniljestænger er dyre, så hvorfor ikke udnytte dem fuldt ud. Her følger 2 tips til hvordan du kan udnytte de tomme vaniljestænger når kornene er skrabet ud.   Hjemmelavet vaniljesukker...
  5. Hvor meget fondant/marcipan skal jeg bruge?

    Oprettet d.

    Mange er i tvivl om mængden af fondant/marcipan, der skal bruges. Her finder du et overblik over hvor meget fondant eller marcipan du skal bruge til at overtrække din næste festkage, uanset om det er en rund, firkantet...