Om os

Hellebergs blev etableret i 2011. Er siden støt vokset og har i dag er bredt udvalg til bagning, kagedekoration og festartikler mv.

 

Din ordre vil som udgangspunkt altid blive sendt samme dag, ved ved bestilling inden kl. 14 på hverdage. Bemærk dog at dette ikke gælder vores bestillingsvarer, disse tages først hjem fra leverandør når der ligger en bestilling. Forventet tid inden afsendelse kan du altid se under varens informationer.

 

Vi køber alle vores varer i Danmark og Europa, ofte direkte hos producenterne. Så er der en vare du ikke kan finde, er du meget velkommen til at kontakte os, gerne pr. mail på Info@hellebergskager.dk, så undersøger vi om det er noget vi kan finde hos en af vore mange leverandører.  

Vi har et meget bredt sortiment og altid mere end 2.500 forskellige produkter på lager. Hos os finder du derfor altid et stort udvalg til dine kager, uanset om du er nybegynder eller erfaren kagedekoratør.

Minimum 1 gang årligt besøger vi en messe i Europa, oftest Cake International i England, og møder mange af vore leverandører. Dette betyder for os et rigtig godt samarbejde og en mulighed for at finde nye og interessante produkter til vores butik.

Hos os finder du kun produkter der er EU godkendte og af god kvalitet.

 

Vi er kontrolleret af fødevarestyrelsen. Afgifter på sukker, chokolade mv. er indregnet i vores priser. 

 

Vi vil gerne være med til at skåne miljøet, derfor vil du kunne opleve at dine varer fremsendes i genbrugsemballage.

 

Vi har gennem flere år haft et godt samarbejde med ZBC konditorskolen, som anbefaler en del af vore produkter. Så kig efter mærket 

 

Vi er medlem af FDIH, og det er en også en fordel for dig! 
FDIH er Foreningen for Dansk Internet Handel, som er en interesseorganisation for virksomheder, der forretningsmæssigt bruger internettet og andre digitale kanaler. 
Vi er medlem af FDIH for inspiration og udvikling af vores forretning. Medlemsskabet sikrer at vi hele tiden er up-to-date med lovgivningen og udviklingen på internettet, så du får den bedste oplevelse på vores shop. 
www.fdih.dk

 

Vi ønsker dig velkommen hos Hellebergs. 

 


God kundeservice, er en selvfølge....

 

Hilsen Mette og Steen


Administration & Lager : Åsøvej 46, 4171 Glumsø