Chokoladekage med appelsinpasta

Oprettet d.

Chokoladekage med appelsinpasta

Opskrift Chokoladekage med appelsinpasta

  • 300 gr. sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 80 gr. smeltet smør
  • 2800 gr. mel
  • 50 gr. kakaopulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 50 gr. smeltet chokolade
  • 3 dl. mælk
  • 2 tsk. appelsinpasta

 

Sukker, æg og vaniljesukker piskes til det er lyst og luftigt.

Smørret smeltes, afkøles og blandes forsigtigt i. Smelt også chokoladen, enten over vandbad eller i mikrobølgeovn.

Bland mel, kakaopulver, bagepulver og natron i en seperat skål. Det sigtes og røres i ægge/sukkerblandingen.

Mælk, appelsinpasta og smeltet chokolade røres til sidst i blandingen i blandingen.

 

Dejen hældes i en form, passer til rund bagefom Ø22-23 cm, brug evt. en springform 

Bages ved 180° nederst i ovnen i ca. 1 time og 15 min. til den er gennembagt.

 

Afkøl kagen.

Kan herefter deles i 3 bunde med kagedeler

Også god som skærekage.

 



.