Chokolademuffins

Oprettet d.

Opskrift chokolademuffins 

  • 300 gr. hvedemel
  • 50 gr. kakaopulver,
  • 75 gr. smør eller margarine
  • 300 gr. sukker
  • 2 æg
  • 2,5 dl. mælk (kærnemælk kan også bruges)
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vanillesukker

 

Fedtstoffet blødgøres og røres godt med sukker til en ensartet masse. Tilsæt æggene 1 af gangen.

Hvedemel, kakaopulver, natron, bagepulver og vanillesukker sigtes i og mælken tilsættes.

Dejen kommes i muffinsforme, gerne sat i en muffins bageform, fyld kun formen 2/3-del op.

Bages ca. 20 min. ved 200° (ikke varmluft) på midterste rille i ovnen.

 

Portionen giver ca. 12-14 muffins.