Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Hellebergs ApS

CVR-nr. 37700452
Adresse: Åsøvej 46, 4171 Glumsø
E-mailadresse: info@hellebergskager.dk
 

Generelt vedr. køb, aldersgrænse mv.

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i nærværende handelsbetingelser, og vi opfordrer dig derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, gøre dig bekendt med rettigheder og forpligtigelser, samt til at rette henvendelse til os ved evt. spørgsmål.

Du modtager en kopi af vilkårene sammen med din ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. Vores salgs- og leveringsbetingelser er desuden altid tilgængelige via hellebergskager.dk.

 

Du skal være fyldt 18 år for at handle på hellebergskager.dk. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Betaling

I Hellebergs ApS's Webshop har du mulighed for at betale med Dankort, internationale kreditkort samt bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
 

Som offentlig virksomhed er der mulighed for fakturabetaling via EAN-nummer.

 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. 
ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit


Levering

Levering af varer fra Hellebergs ApS anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Hellebergs ApS.
Bestillinger afsendes efter 1-2 hverdage. Der afsendes ordrer alle hverdage. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 1-3 hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Fragtpris fra kr. 39,00, der tilbydes fri fragt for køb over kr. 500,00. Fri fragt tilbydes kun levering i Danmark, gælder ikke Færøerne og Grønland.
 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via mail til info@hellebergskager.dk. standardfortrydelsesformularen  bedes fremsendt pr. mail eller lægges i pakken med de returnerede varer. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i en ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostninger retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100,00.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

  1. Levering af fødevarer, råvarer (råvarer defineres som spiselige varer, f.eks. fondant, chokolade, sukkerpynt mv.)
  2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, dette gælder kage print med eget foto.
  3. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, gælder varer købt som datovarer eller med kort holdbarhed.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Åsøvej 46, 4171 Glumsø
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dette kun mod forudgående aftale. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Åsøvej 46, 4171 Glumsø
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Handler du som erhvervsdrivende har vi yderligere brug for CVR-nr. samt evt. EAN-nummer.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

For at kunne levere din ordre, videregives følgende informationer til PostNord: navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 
Personoplysningerne registreres hos Hellebergs ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Den dataansvarlige på hellebergskager.dk er Mette Christensen (Hellebergs ApS).
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand
 
Som registreret hos Hellebergs ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@hellebergskager.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@hellebergskager.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klager til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 12/7 2018